Læs alt om caminoen inde på Caminoking

Camino King: Forening af arbejde og passion

I 2016 tog jeg ud at rejse i et helt år, og det startede med Camino Francés. Mange kalder denne vandrerute for Caminoen, og den er omkring 800 kilometer lang. Her fik jeg tid til at fundere over, hvad jeg virkelig kunne lide at bruge min tid på, og mens jeg gik i smukke omgivelser, omringet af fantastiske mennesker, så sad jeg på caféer med min bærbar.

Min uddannelse er en PBA i international salg og marketing, men på min lange rejse fandt jeg langsomt ud af, at jeg havde en kæmpe passion for online marketing. Internettet er fuld af forunderligheder ligesom den virkelige verden, og jeg elsker at udforske begge dele. Jeg begyndte langsomt at lave hjemmesider. Man kan konstant forbedre sine færdigheder indenfor online marketing, da der kræves en del teknisk snilde og en masse hårdt arbejde. Hvis man vil være god til at lave hjemmesider samtidig med at man er dygtig til at producere indholdet, og have styr på alle de sociale medier, ja så har man lidt at lege med.

Det bedste ved det hele er, at man kan lave alt dette arbejde fra sin bærbar, og den kan man jo have med på vandretur. Jeg fik i starten af 2019 et arbejde som SEO konsulent, og her begyndte jeg at lave nogle hjemmesider og købe nogle domæner, som passede til noget af det jeg lavede i 2016. En hjemmeside jeg lige har udgivet i slutningen af december 2020 er https://caminoking.dk/ som handler om Camino de Santiago. Dette er et pilgrimsnetværk jeg har sat mig for at udforske meget mere. Jeg har hidtil gået 3 caminoer, men jeg er langt fra færdig. Med min nye hjemmeside kan jeg forene mit arbejde med online marketing samtidig med, at jeg tager ud og vandrer. Så følg min anden hjemmeside, hvis du vil lære mere Camino de Santiago. Læs eventuelt mere om, hvad det er for en størrelse her: Camino de Santiago